ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνδυασμός πολυτελούς διακόσμησης με άριστη ακουστική, φιλική εξυπηρέτηση, γευστικά καλομαγειρεμένα φαγητά και μεγάλη έμφαση στην άνεση των καλεσμένων.
Δωρεάν διάθεση σουίτας νεόνυμφων για να αναπαυτείτε στο ενδιάμεσο της ολοήμερης γαμήλιας ημέρας σας.

Ειδυλλιακή τοποθεσία στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Πάφου σε ευπρόσιτο σημείο, μόλις 15 λεπτά από το λιμάνι της Πάφου με μεγάλο ασφαλτοστρωμένο φυλασσόμενο πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα.

Πιθανή ταυτόχρονη χρήση των δύο ορόφων, μπαλκονιού & αυλής για κάλυψη κάθε ανάγκης της εκδήλωσης.

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην ακουστική του κτιρίου ώστε να μην γίνεται ανυπόφορη η παραμονή σε αυτόν λόγω της οχλαγωγίας και της ζωντανής μουσικής, εξαιτίας της ελλείψεως ειδικών ηχο-απορροφητικών υλικών στο εσωτερικό του, όπως συμβαίνει στους συναγωνιστές μας.

Διώροφος κλιματιζόμενος εσωτερικός χώρος ώστε να μπορούν να μπουν τα παιδιά και οι νεαροί στο πάνω όροφο και να δημιουργηθούν τραπέζια με κοινές παρέες ενηλίκων στο ισόγειο.

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Σας διαθέτουμε εντελώς δωρεάν με την γαμήλια δεξίωση σας ένα ευρύχωρο δωμάτιο φιλοξενίας με κρεβατοκάμαρα και μπάνιο, για να μπορέσετε να φρεσκαριστείτε και να ξεκουραστείτε όσο χρειάζεστε, προτού συναντηθείτε με τους προσκεκλημένους σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα μέχρι την στιγμή που θα θελήσετε.

Αναλαμβάνουμε να παραγγείλουμε την τούρτα του γάμου σας σε οποιαδήποτε σχέδιο και μέγεθος επιθυμείτε από τους ζαχαροπλάστες με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Σας παρέχουμε απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών στα είδη που έχουμε προσυμφωνήσει.

Συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένη μουσική μπάντα σε μόνιμη βάση και θα μπορέσουμε έτσι να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα για την δεξίωση σας την ημερομηνία που χρειάζεστε.
Είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε άλλη πρότασή με στο μουσικό σχήμα που θα θέλατε.

Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της εκδήλωσής σας και τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε επιθυμία σας και να αναλάβουμε την διακόσμηση του χώρου με όποιο κατάστημα ειδών γάμου και βάπτισης, παράλληλα με τον ανθοπώλη της επιλογής σας.

Παρέχονται ειδικές υφασμάτινες τέντες πολυτέλειας ώστε να στεγαστούν τα σημεία ενδιαφέροντος (ευχές στο ζεύγος, κοκτέιλ, μπουφέ κτλ.) της εκδήλωσης ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

ΓΕΝΙΚΑ

Υπάρχουν αυτόνομες μονάδες A/C και στους δύο ορόφους του κτιρίου μας, ώστε να προσαρμόσουμε την ψύξη/θέρμανση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Παρέχεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους καλεσμένους σας.

Στο ισόγειο όροφο υπάρχει μπαλκόνι με πέργκολα για τους καπνιστές καλεσμένους σας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος & εξοπλισμός για τον προσωπικό σας Dj που θα θελήσετε να επιμεληθεί την μουσική επένδυση της εκδήλωσής σας.

Είτε κλείσετε σε μας γαμήλια δεξίωση, είτε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας, θα υπάρχει πάντοτε κοντά σας διαθέσιμος ο υπεύθυνος του Coral Palace για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε του ζητήσετε.

Στο ισόγειο όροφο υπάρχει ειδικός ευρύχωρος χώρος για αναπήρους με εύκολη πρόσβαση και όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις.

Όλη η επιχείρηση είναι ενωμένη με τις ιδιωτικές μας γεννήτριες (μία βασική και μία εφεδρική), αποσοβώντας έτσι κάθε περίπτωση να διακοπεί η εκδήλωσή σας λόγω απώλειας ηλεκτροδότησης από το δίκτυο της ΑΗΚ.

Σε αντίθεση με αρκετά ξενοδοχεία που αναστέλλουν την λειτουργία τους για μερικούς μήνες, λειτουργούμε όλο το χρόνο χωρίς διακοπές.